dimarts, 18 de febrer del 2014

set list de na Williams, versió d´Hallelujah i anècdota desagradable...


M´ha fet molta il.lusió rebre un correu del murero Biel Ferriol amb el set list del concert de Kathryn Williams al claustre del convent de Muro l´estiu del 2005 (fou el seu debut a Espanya), del que vos vaig xerrar en l´entrada RELATIONS fa uns dies.

Aquí el teniu (com veis va tocar Thirteen de Big Star):





ANÈCDOTA DESAGRADABLE (amb final feliç): no només hem de recordar els bons moments. Aquell vespre no vaig poder comptar amb l´ajuda de cap dels dos técnics de sò amb els que normalment feia feina Waiting for Waits (tan Rafa Rigo com Juanjo Rosselló teníen compromisos més ben pagats aquell vespre, je,je). 
Als primers compassos del concert, el sò era un desastre (el públic no sentia els teclats, etc). 
El marit de na Kathryn, que també era el seu tour manager, es va començar a posar molt nerviós i s´anava emprenyant amb el técnic en funcions de l´ajuntament de Muro...fins arribar al punt de foter-li un cop per l´esquena. 
A partir d´aquell moment, vaig continuar jo exercint de "técnic de sò"; per sort no era un concert complicat, però ho vaig passar molt puta. Crec que no em vaig relaxar fins que al final del set principal na Kathryn va introduïr amb una rialla d´agraïment sincera haver pogut actuar a Mallorca, abans de començar  a cantar la seva dolça visió d´ Ol´55 de Tom Waits...

Aquí vos deix amb una altra versió de na Kathryn Williams que va sonar aquell vespre a Muro: "Hallelujah" del -> poeta coent... 
(li dedicaria a na Rosa Ginart, però encara és hora que deixi un comentari al bloc)



(clica aquí si no et surt el vídeo) 

1 comentari:

  1. Conversa amb Rafa Rigo (prestigiós técnic de sò: URBAN PRODUCCIONS):

    Rafa: Acab de mirar la data del bolo al calendari i no tenia res ....
    No serà que te volies estalviar el tècnic ? jajaj
    Salut Amic !

    O.O.W.: tio, men record perfectament que no podies! (...)
    vaig estar tot el vespre passant una puta penada!
    xerram del 2005, un parell de setmanes abans havies fet el de bonnie prince billy a muro

    Rafa: Jajaj , era broma, segur que tenía qualque cosa, el meu calendari no arriba al 2005.
    Quan veig el teu blog enyor un poc tot aquell trui i record la penada que passaves per que tot sortís bé, sobretot que l'artista estigués a gust, això és una cosa que sempre vaig valorar molt, hi van haver moments màgics llevat de qualcún inevitable moment estresant, però així i tot ho record gratament, al final sempre anaves a dormir satisfet de una feina ben feta.
    Sempre t'agrairé haver conegut als artistes que duies, tot i que qualcuns me varen pareixer espantosos, jajaja, encara record al tipo del teatre xesc forteza que petava globus amb els peus
    ( tu volies inclús tornar l'entrada a qui volgues) jo no vaig entendre res d'aquella posta en escena.
    Salut i enhorabona per l'esforç realitzat, pots estar orgullós, has escrit part de la historia de la música i la cultura a l'illa.
    (...)


    (NOTA: el tio que petava globus era Marc Ribot...algun dia en xerraré al bloc)

    Gràcies, Rafa. Sempre estava estressat però quan et veia a la taula de sò m´injectaves una bona dosi de tranquilitat...

    ResponElimina