dimecres, 23 d’abril del 2014

Rebel, Rebel...(1974 #6)



Avui fa 40 anys que el Duc Blanc
 publicava Diamond Dogs






Com deia en Cruyff: "no hase falta disir nada más"

2 comentaris:

  1. Si me permets, "no hase falta disir nada más" ho va dir en Bernat Sabater-Shuster. Concretament: "De dónde es el árbitro? [catalán] No hace falta decir nada más" Després que el Sevilla guanyàs "en ES Madrid" (s'escriu aixì, en salat, supòs?) temporada 2007-2008... què hauria passat si l'àrbitre (Alfons Xavier Álvarez Izquierdo) hagués estat Jueu? Hauria regurgitat alguna cosa com... "Arbeit macht frei"?
    El que passa és que hi ha molt de fantasma (i d'altres coses molt pitjors) a lloure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. hosties, idò sí que anava errat, no sé perque em pensava que era una cruyffada!

      en bernat "mercenari" schuster va néixer un 22 de desembre, com en sergi lópez i com jo mateix, així que qualque cosa bona deu tenir (je,je,je); l´altra dia al marca mostraven el video de les butifarres al public merengón a la final de saragossa després del gol den marcos.brutal!
      com molaven aquelles finals de copa brutanxes dels 80 on hi havia hosties a tutiplen...molt guapa la final ath bilbao-barça amb en clos i en dieguito en plena batalla campal amb els bilbaíns...sempre recordaré el primer planol del careto d´en juanca bobón,,,tot un poema! (era inclus mes divertit que xiular s´himne, je,je,je)

      Elimina