dilluns, 28 de desembre del 2015

(INNOCENTADA) TAYLOR SWIFT al WOMEN don't WAIT 2016

El recentment estrenat cicle musical WOMEN don't WAIT, que el passat 7 de novembre va obrir exitosament amb la canadenca Devon Sproule, no es conformarà els propers anys amb descubrir nous talents femenins del génere "Americana"/"singer-songwriter", sinó que també vol donar un cop d'efecte oferint un concert anual d'una estrella consolidada.



Les negociacions amb Lucinda Williams , que vendrà a Europa a presentar nou disc, no sembla que puguin arribar el 2016 encara a bon port. I és difícil que la veterana i esperada cantant (recordau que el nom encobert del cicle musical WOMEN don´t WAIT és el de WAITING for WILLIAMS)  torni visitar Espanya de moment...

Però, gràcies a una coproducció entre Women Don't Wait i The Americana Music Association sí que podrem comptar amb la visita a Mallorca de la jove i mediàtica estrella de country Taylor Swift.




L'autora de Pensilvania acumula un currículum envejable de premis a pesar de que fa només dues setmanes celebrava el seu 26 aniversari (nascuda el 13/12/1989).
Dins el 2015:
-A Europa la BBC Music l' ha anomenada "International Artist of the Year"
-Als EUA, el passat novembre va recullir tres Americana Music Awards


Per manca de pressupost, el seu concert a Palma es farà en petit format acústic, segurament acompanyada pel guitarrista de The Agency: Grant Mickelson

La data està pendent de confirmar dins la tardor de 2016, en funció de la resta de concerts a Europa.
El que sí s'ha acordat és l'escenari: sempre hi quan es cumpleixi amb el projecte de remodelació, el concert de Taylor Swift tendrà lloc al Nou Estadi Balear.

Per a més info:
www.americanamusic.org
www.taylorswift.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada